Hola a tots i totes...

Hola a tots i totes...

dijous, 23 de febrer de 2012

I NOSALTRES TAMBÉ FEM LLIBRES...


Nosaltres també tenim cura de la nostra Terra i busquen un desenvolupament sostingut dels recursos naturals per això tots aquestos projectes han utilitzat cartró i paper que no s'anava a aprofitar i que nosaltres hem convertit en llibres artesans... Ací teniu els nostres tres projectes que es podran veure durant la Setmana Cultural dels dies 2,3,i 4 d'abril en la sessió de portes obertes que tindrà lloc el la vesprada del dia 4.
  • EL LLIBRE DELS POLÍGONS.
  • EL LLIBRE DE LES TAULES MULTICOLORS.
Amb aquest projecte estem treballant les taules de multiplicar. Amb les taules del zero al cinc resseguides amb retoladors de diferents colors hem fet el "Llibre de les Taules Multicolors" que es cus amb llana. Amb les taules del sis al 10 estem preparant un cal·ligrama amb la forma de L'Arc de Sant Martí.  • EL LLIBRE DELS PAISATGES.

Amb aquest projecte hem estudiat i reforçat els continguts treballats en la unitat 8 de Coneixement del Medi que tractava els diferents tipus de paisatges i les seues característiques. Cada xiquet s'ha fet un llibre "mini" on es recullen els paisatges estudiats, l'han paginat  i l'han enquadernat cosint-los amb llana.

A veure si vos agrada...


video


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada