Hola a tots i totes...

Hola a tots i totes...

dissabte, 28 d’abril de 2012

RACÓ MATEMÀTIC 2.


Més jocs per tal d'entrenar les taules de multiplicar... 

Hui vos presente 4  jocs matemàtics diferents a aquells que podem trobar al RACÓ MATEMÀTIC 1. 

Per accedir als jocs cliqueu damunt dels diferents enllaços.

Aquest joc presenta partides de nou preguntes de les taules de forma "saltejada" amb una taula Pitagòrica que es pot utilitzar com ajuda visual o no.

Joc del Govern de Canàries que ens permet triar la taula que volem  perquè la . És recomanable perquè la presentació de la tasca a desenvolupar es fa d'una forma bastant lúdica.
En aquesta mateixa pàgina també podeu clicar sobre el joc de la "Rana" que utilitza la taula pitagòrica i va fent preguntes per trobar els múltiplos que donen el resultat que es presenta dins d'un globus.
No és un joc d'automatització de les taules és molt més d'integració, per tant recomane que s'utilitze quan les taules ja estan un poquet entrenades.

  Altre joc que suporta el Govern de Canàries, l'autor del qual és Mario Ramo Rodríguez. Aquest joc ens permet triar la taula que volem treballar amb tres possibilitats diferents:
- Per estudiar-la.
- Per practicar-la.
- Per comprovar si te la saps.

Joc per aquells que no li tenen por a l'anglés. És molt senzill, tries l'arbre amb la taula que vols entrenar  i passes a una segona pantalla que et fa preguntes del tipus 4X6 i un espai en blanc que és per escriure la resposta.Una vegada escrita cliques damunt d'on posa CHECK i a per altra pregunta...
Recomane aquest joc per la seua senzillesa visual, els xiquets de seguida saben allò que han de fer.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada